Reference

Stanove i poslovne objekte kompanije Grading odlikuje moderan dizajn, funkcionalnost, izvanredni pogledi, ali i brojne pogodnosti u zgradama, kao što su podzemna garaža, unutrašnje dvorište i služba za održavanja.

 

Grading prati svetske trendove stanovanja i svoje poslovne poduhvate koncipira tako da su stanarima i korisnicima svi neophodni sadržaji nadohvat ruke.

Pogledajte reference

Naši projekti

Filter
Problem / Situacija

Jedna od karakteristika modernog doba je svakako težnja ka urbanom načinu života u velikim gradovima, istovremeno praćena potrebom da sve bude blizu i nadohvat ruke.

Ipak, svi koji teže urbanom načinu života bi ujedno želeli i da budu okruženi besprekornom tišinom prirode i stvarima koje donose mir i balans. Kako nas brzina života vrlo često uzme „pod svoje“, upravo je taj balans jedan od glavnih ideala kojim je inspirisan tim firme Grading.

Rešenje

Rešili smo da spojimo naše znanje i 30 godina besprekorne reputacije, sa godinama vrhunske poslovne filozofije u radu sa nekretninama. Naši zaposleni i saradnici u radu sa Gradingom vide priliku da nauče i primene najkvalitetnije sisteme i modele poslovanja, dobiju najbolju edukaciju i obuku, ostvarujući na taj način rezultate izvan očekivanja i gradeći stambene i poslovne objekte u kojima je zadovoljstvo boraviti.

Priključite se

Dobrodošli su i ohrabrujemo dolazak novih saradnika koji veruju da je nebo granica, koji traže stalno usavršavanje, napredak i koji će svakodnevno sa nama živeti našu Viziju, Misiju i Vrednosti.

Pronađite dom iz snova.

Počnimo