O nama

Građevina nas inspiriše da kreiramo novi svet, kvalitetom nudeći siguran izbor.

Pogledajte reference
Poverenje
Inovativnost
Pouzdanost
Hrabrost
Posvećenost

Istorija firme

GRADING DOO JE PORODIČNA FIRMA OSNOVANA 1992. GODINE

Kao građevinsko preduzeće koje se bavilo primarno izgradnjom i adaptacijom porodičnih kuća i industijskih hala. Vremenom se firma razvijala i gradila sve zahtevnije projekte od rezidencijalnih objekata i solitera, preko stadiona i zahtevnih industrijskih objekata. Danas naš tim broji preko 100 zaposlenih.

Miroslav Mihajlović, dipl. Ing. građ.

Osnivač

Miroslav Mića Mihajlović iz Paraćina, rođen 1959. godine, Građevinski fakultet završio je u Beogradu 1988, a kao član G.P. „Pomoravlje-Inženjering“ u Jagodini, sticao je iskustvo na pozicijama projektanata, šefa gradilišta i glavnog inženjera.

Naša vizija

Grading je stabilan i pouzdan partner, prepoznat po kvalitetu gradnje i poštovanju dogovora, koji klijentima pruža viši kvalitet života.

Naša misija

Zahvaljujući stručnosti i iskustvu našeg tima, efikasno realizujemo sve projekte uz uvažavanje potreba klijenata, poštujući najviše standarde gradnje, principe dugoročnog planiranja, finansijsku stabilnost i društveno odgovornog poslovanja.

Zašto je Grading partner koji vam je potreban?

GRADING IZLAZI U SUSRET POTREBAMA KLIJENATA

Naši zaposleni su energični, inovativni i strasveni u njihovom poslu. Blisko sarađujemo kao tim, delimo svoje znanje i stručnost kako bismo razvili inspirativne domove za naše sugrađane. Naše usluge u svim slučajevima podrazumevaju razvoj opreme, mehanizacije, obuku zaposlenih, individualni način organizacije, i stalno praćenje tržišta.

Pronađite dom iz snova.

Počnimo