O kompleksu

Stambeno-poslovni kompleks „Sokolis“ je mini-grad optimističnog karaktera u naselju Erdoglija u gradu Kragujevcu.

 

„Sokolis“ je prvi kondominijum na Erdogliji udaljen 15 minuta peške od centra Kragujevca. Moderna novogradnja, odlična lokacija i savremen koncept stanovanja razlozi su da upravo „Sokolis“ bude Vaš novi dom.

U PONUDI SU:

Sokolis – Lamela 3

12 tipskih stanova

Pogledajte ponudu stanova

Sokolis – Lamela 4

9 tipskih stanova

Pogledajte ponudu stanova

Sokolis – Lamela 2

8 tipskih stanova

Pogledajte ponudu stanova

Otmeno okruženje s pogledom

Vrednost lokacije ne određuju samo blizina centra, infrastruktura, zelenilo i spomenici kulture, već pre svega ljudi koji na njoj žive. A budući stanovnici „Sokolisa“ će za prve komšije imati mlade naučnike Univerziteta u Kragujevcu, kojima su stanovi dodeljeni pre nekoliko godina.

Vizuelno posebna novogradnja sa stilom i karaterom

Ukoliko je vaš izbor novogradnja, kondominijum „Sokolis“ odgovoriće na sve Vaše zahteve!

Kompleks „Sokolis“ čine novi stanovi i nekretnine u izgradnji – prilagođeni modernom stilu života. U njemu su nekretnine koje odlikuju kvalitetne instalacije, kvalitetna stolarija, maksimalna iskorišćenost prostora i komfor o kakvom ste sanjali.

Mesto susreta istorije i budućnosti

Čitava okolina „Sokolisa“ je duboko uronjena u istoriju. Naš stambeno-poslovni kompleks se nalazi na obronku Spomen-parka Šumarice, koji obuhvata preko 350 hektara održavanog zelenila. Staze za šetnju i trčanje obilaze 10 spomenika i muzej „21. oktobar“. Ova oaza ispunjena cvrkutom ptica takođe je proglašena kulturnim dobrom od izuzetnog nacionalnog značaja.

Кulturni doprinos stambeno-poslovnog kompleksa Sokolis

A građevinsko preduzeće „Grading“ doprinelo je vizuelnoj posebnosti ovog kvarta angažovanjem akademskih slikara za osmišljavanje fasada četiri stambena objekta. Motivi ptica i plodova karakterističnih za Šumadiju – grožđa, šljiva i jabuka, razbili su strogost ravnih linija savremene gradnje. Murali i mozaici jarkih i pastelnih tonova oživljavaju vidik i daju ulicama optimističan karakter.

 

Za razliku od naselja u kojima su sve zgrade slične i teško je razlikovati ulicu od ulice, okolina „Sokolisa“ odiše originalnošću oblika i boja, što je podstaklo čak dva popularna ovdašnja kafića da ponesu imena velikih slikara – „Pikaso“ i „Salvador“ (Dali). Interesantan podatak je i da je u ovom kraju živela Olja Ivanjicki, jedna od naših najpoznatijih umetnica.

Sigurnost iznad svega

Koncept kondominijuma pruža potpunu sigurnost kvartu „Sokolis“ i njegovim stanarima. Kupovinom nekretnine u stambeno-poslovnom kompleksu „Sokolis“ birate dom u zaštićenoj poslovnoj zoni, sa recepcijom 24/7, pristupom pomoću kartice, video-nadzorom, privatnim parkom kao oazom mira i podzemnim garažama.

„Sokolis“ – prostor za život čoveka 21. veka

U „Sokolisu“, kondominijumu koji se prostire na više od 60.000 m2, svoj životni san može ostvariti 628 porodica. Investitor „Grading“ iz Beograda projektovao je stambeno-poslovni kompleks sa 12 lamela u bloku atrijumskog tipa, sa 14 poslovnih prostora i 628 stanova. Kompleks „Sokolis“ odlikuje najsavremeniji koncept stanova, prilagođen zahtevima moderne porodice. Svi stanovi koncipirani su da omoguće maksimalnu funkcionalnost, sa optimalnim odnosm kvadrature u odnosu na broj spavaćih soba. Posebna pažnja posvećena je terasama, tako da svaki stanar može uživati u jutarnjoj kafi na otvorenom.

Kondominijum „Sokolis“ pozicioniran je u Erdogliji – jednom od najotmenijih kragujevačkih naselja, tačno prekoputa Sokolane. Lokacija ovog kompleksa obezbeđuje blizinu svega što je svakom čoveku svakodnevno potrebno, kao i veliki broj posebnih pogodnosti za relaksaciju i rekreaciju.

Erdoglija je grad u gradu, sa svim elementima kulturne i urbane celine, tako da je „Sokolis“ okružen poslovnim centrima, brojnim kulturno-istorijskim znamenitostima, ali i gustim zelenilom. Ovo mesto nije slučajno pre 100 godina izabrano za prvu planski izgrađenu radničku koloniju na teritoriji Srbije, poznatu kao „zeleni grad“. Jedinstven spoj gradskog i prirodnog okruženja čini lokaciju idealnom za život, a veoma blizu centra.

Pomažemo kupcima da pronađu dom iz snova.

Kontaktirajte našeg prodajnog savetnika za sve informacije o ceni nekretnina za koje ste zainteresovani.