Politika privatnosti

Ko smo mi

Adresa naše web-stranice je: grading.rs

Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Kolačići

Kolačići će trajati trideset dana. Postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili da li pretraživač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pretraživač.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali Vaše podatke za prijavu i Vaš izbor izgleda monitora. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići sa opcijama na ekranu traju godinu dana. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavu biće uklonjeni.

Ako uredite ili objavite neki članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pretraživaču. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve lične podatke i jednostavno ukazuje na identifikacioni broj objave (takozvani post ID) članka koji ste upravo uredili. Ova vrsta kolačića ističe nakon 1 dana.

Umetnuti sadržaj sa drugih web-sajtova

Članci na ovom web-sajtu mogu da sadrže umetnuti sadržaji (npr. video snimci, slike, članci itd.). Umetnuti sadržaj sa drugih web-sajtova se ponaša se na isti način kao da je posetilac posetio te web-sajtove. Postoji mogućnost da ovi web-sajtovi prikupljaju podatke o Vama, koriste kolačiće, ugrađuju dodatno praćenje treće strane i prate Vašu interakciju sa ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje Vaše interakcije sa umetnutim sadržajem ako posedujete nalog i prijavljeni ste na taj web-sajt.

Koliko dugo čuvamo Vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se tokom neograničenog perioda. To je način da se automatski prepoznaju i odobre sve dodatni komentare umesto da „čekaju” na moderiranje. Takođe, čuvamo lične podatke u vezi sa korisnicima koji se registruju na našem web-sajtu (ako se registruju), a koje su dali na svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu u svakom trenutku videti, uređivati ili brisati svoje lične podatke (osim što ne mogu promeniti svoje korisničko ime). Administratori web-sajta takođe mogu pristupiti tim podacima i uređivati ih.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate nalog na ovom web-sajtu ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete eksternu datoteku ličnih podataka koje imamo o Vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete takođe zahtevati da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o Vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni da čuvamo u administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe.

Pronađite dom iz snova.

Počnimo