Višeporodični stambeni objekat – Jagodina

Opis projekta

  • Status: Dobijena upotrebna dozvola, svi stanovi su prodati i useljeni
  • Spratnost: Po+Pr+4S

Na lokaciji je projektovan Viseporodicni stambeno  objekat spratnosti Po+Pr+4S. Gabarit objekta je pravugaonog oblika  gabarita prizemlja 10.20mx36.20m, sa erkerima i terasama na visim etazama van tog gabarita i sa podrumom  pravugaonog oblika  dimenzija 9,20mx36,20m.

Objekat je slobodno stojeci, orijentisan ka pristupnoj ulici.

  • podrumski deo je projektovan na podzemnoj etazi sa ukupno 1 stanarskih ostava, jednom tehnickom  prostorijom – podstanicom, prostorijom za instalaciju lifta i 10 zasebnih garaza.
  • stambeni deo  je projektovan je na visim etazama. Stambeni deo je projektovan tako da sadrzi cetiri dvosobna stana i dva trosoban stan na svakoj etazi. Dvosobni stanovi sadrze: hodnik, sobu, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i terasu, dok trosobni stanovi sadrze: hodnik, dve sobe, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i terasu.

Svetla visina objekta varira u zavisnosti od nivoa i namene prostorija i ona iznosi:
-2.70m u podrumu i 2.60m u stambenom prostoru.

Ukupna bruto povrsina objekta iznosi 2.221,54m2

Objekat je projektovan kao zidana konstrukcija sa armirano betonskim stubovima i lakom polumontaznom tavanicom LMT .Temeljna ploca je puna armirano betonska ploca d=50,0cm.

Zidani zidovi u podrumskom delu su od betonskih blokova d=25,0cm u cementnom malteru, a zidovi u ostalim etazama zidani su od klima blokova d=25,0cm u produznom malteru.

Fasadni zidovi su oblozeni stiroporom d=10,0cm lepkom ,mrezicom i zavrsnom akrilnom fasadom.

Pronađite dom iz snova.

Počnimo