Vesti Ažurirano 05.01.2024
Svi saveti

Proslava 31. rođendana Gradinga: Trideset jedna godina uspešnog poslovanja

Dragi prijatelji Grading porodice,

Sa radošću delimo sa vama nezaboravan trenutak – proslavu 31. godišnjice Gradinga, koja se održala prošle nedelje u Kragujevcu.

Osnovan 1992. godine, Grading je oduvek težio timskom duhu, a to smo i osetili na proslavi gde su zajedno sa nama bili naši vredni zaposleni, posvećeni menadžment i dragoceni partneri koji su svojom podrškom učinili ovu proslavu još posebnijom.

Naš direktor Miroslav Mihajlović srdačno je dočekao preko 200 gostiju, deleći emocije, smeh, radost i toplinu prijateljstva. U svom emotivnom obraćanju, Miroslav je naglasio važnost zajedništva u Grading porodici, ističući da su ljudi koji je čine pravo bogatstvo firme.

grading_proslava_firme_1

Posebnu notu umetničkog izraza dodali su nagrađivani mladi talenti srednje muzičke škole u Kragujevcu.

grading_proslava_firme_2

Grading se ponosi dugogodišnjom saradnjom s vama, našim vernim partnerima. Kako bismo vam se delimično odužili za podršku, organizovali smo lutriju sa vrednim nagradama, čestitajući srećnim dobitnicima i izražavajući zahvalnost na vašoj vernosti.

grading_proslava_firme_3

Zahvaljujemo se svim gostima na njihovom prisustvu, dugogodišnjim kolegama na posvećenosti i saradnji, i dragim prijateljima na sjajnoj atmosferi. Obećavamo da će zadovoljstvo kupaca, kvalitetna gradnja, partnerstvo sa najboljim dobavljačima, odgovorno poslovanje prema okolini i zaposlenima ostati naši prioriteti i u narednim godinama.

grading_proslava_firme

Hvala vam što ste deo naše priče. Grading – Vaš partner za sigurnu budućnost. 🥳