Erdoglija – Lamela 4

Predstavljamo Vam poslednju fazu stambeno – poslovnog kompleksa Panorama Erdoglija.

Dom iz snova, po vašoj meri

DIREKTNA PRODAJA STANOVA

060 4 034 034

Hvala na upitu, neko od naših prodajnih saradnika će vas uskoro kontaktirati!

Za više informacija pozovite: 060 4 034 034

IV FAZA PROJEKTA

Lamela 4 se sastoji od podzemne garaže , poslovnog prostora u prizemlju, dok se su stambenom delu nalazi 16 različitih tipova stanova na 10 etaža.

 

Lamela 4 – početak radova – januar 2022.godine
Lamela 4 – završetak radova – oktobar 2023.godine

Katalog - Lamela 4 Preuzmite PDF

Stanovi Lamela 4

DVOSOBAN (1)
Tip 5 / Dvosoban
Detalji
TROSOBAN (2)
Tip 7 / Trosoban
Detalji

Kada razmišljamo o svojoj budućnosti u kupovini stana, svi idemo do najsitnijih detalja. Želimo vrhunski dizajniran prostor, koji savršeno zadovoljava kriterijume svih ukućana. Grading ima zadovoljstvo da vam predstavi stambenu zgradu na jednoj od najlepših lokacija u Kragujevcu, gde ćete svakodnevno da uživate u lepom ambijentu, i svim vrhunskom kvalitetu.

Lamela 4 ima u ponudi razne strukture stanova, od garsonjera do četvorosobnih jedinica. Kvadratura stanova se kreće od 22m2 do 130m2.

Ukoliko vam je potreban veći stan, postoji mogućnost spajanja više stanova tokom izgradnje i dostizanje kvadrature od preko 100m2.

Zgrada ima dva lifta, izdvojeno stepenište, podrumski deo i prostorije za regulisanje pritiska. Svi stanovi su zvučno, hidro i termo izolovani.

Grejanje u stanovima je centralno, preko gradske toplane, a radijatori imaju termoregulatore, što omogućava kontrolu potrošnje i krajnjih troškova.

Ulazna vrata imaju sigurnosne brave i akustično su izolovana. Sva spoljna stolarija je nemačke proizvodnje, sa čeličnim nosačima i Premium staklima.

Sistem video nadzora pokriva ulazni hol, garažu, liftove i dvorište 24 časa. Svaki stan poseduje interfon.

Kupatila su opremljena sanitarnom opremom, zidnim centrifugalnim ventilatorima i blokatorima mirisa. Sanitarije proizvodi Kolo, a tuševe i lavaboe Rosan.

Pomažemo kupcima da pronađu dom iz snova.

Kontaktirajte našeg prodajnog savetnika za sve informacije o ceni nekretnina za koje ste zainteresovani.