Stambeno poslovni objekat Erdoglija – Kragujevac

Opis projekta

  • Bruto površina: 6.018 m2
  • Spratnost: Po+Pr+6s+Pk

Izvodom iz plana data je mogucnost izgradnje višeporodičnih stambenih objekta čija je dominantna namena stanovanje. Na datoj lokaciji predviđena je izgradnja kompletnog bloka u tri faze. Pored stambenog objekta postoje objekti slicnih gabarita i spratnosti.

Na lokaciji je projektovan Viseporodicni stambeni objekat spratnosti Po+Pr+6S+Pk. Gabarit objekta je pravugaonog oblika bruto površine prizemlja 315 m2 , a na visim etazama sa erkerima i terasama ukupna bruto površina iznosi 330 m2.

Objekat sadrzi dve funkcionalne celine:

  • Podrumski deo je projektovan na podzemnoj etazi kao garaža u fazi 1 sa jednom ulazno/izlaznom rampom. Podzemna etaža sadrži 10 parking mesta. Osim parkiranja isprojektovan je i proctor namenjen toplotnoj podstanici, kao i blok sa ostavom…
  • Stambeni deo je projektovan u prizemlju i svim višim etazama. Stambeni deo je projektovan tako da sprat sadrži jednu garsonjeru, dva dvosobna stana i dva trosobna stana na svakoj etazi. Garsonjere sadrze hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i terasu. Dvosobni stanovi sadrze: hodnik, sobu, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i terasu, dok trosobni stanovi sadrze: hodnik, dve sobe, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i terasu. Organizacija prostora u potkrovlju i prizemlju se minimalno razlikuju od tipskog sprata.

Pronađite dom iz snova.

Počnimo