PRODAJA STANOVA

Panorama Erdoglija Kragujevac

Pogledajte ponudu stanova

O kompleksu

Predstavljamo Vam stambeni kompleks u Kragujevcu – Panorama Erdoglija.

 

Kompleks se sastoji iz četiri lamele i u ponudi se nalazi preko 250 stanova, različitih struktura – od garsonjera do četvorosobnih.

U PONUDI SU:

Lamela – 4

16 tipskih stanova (preostalo još 4 tipa)

Pogledajte ponudu

Svaki stan, projektovan je kao moderno i funkcionalno rešenje za život, koje karakteriše udobnost i sofisticirani dizajn upotpunjen materijalima vrhunskog kvaliteta i standarda.

Kompleks Panorama Erdoglija donosi dom iz snova i nudi sve pogodnosti koje zadovoljavaju životne potrebe pojedinaca, porodica sa decom, mladih parova i poslovnih ljudi u stalnom pokretu.

Izgradnja stambenog kompleksa Panorama Erdoglija teče glatko, a za vas svakog meseca predstavljamo nove fotografije kako biste mogli da pratite napredak radova.

Tehnička opremljenost stambenih jedinica u naselju Erdoglija Kragujevac

Stambeno-poslovni kompleks Panorama Erdoglija se gradi na uglu Dimitrija Tucovića, prvoslava Stojanovića i Laze Marinkovića, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Kragujevcu. U neposrednoj blizini kompleksa nalaze se BIG Fashion Kragujevac, Sokolana, Hipodroma kao i poznati spomen-park Šumarice. Bezbedna i ušuškana lokacija, izolovana od gradske vreve i buke a na samo nekoliko minuta od centra Kragujevca.

Prednosti kompleksa

  • Unutrašnje dvorište
  • Stanovi sa puno prirodnog svetla
  • Podzemna garaža

Stambeni kompleks Panorama Erdoglija Kragujevac ima zatvoreno, unutrašnje dvorište namenjeno stanarima zgrade (i njihovim gostima), podzemnu garažu, a ceo kompleks je pokriven video nadzorom najnovije generacije.

Udobnost i komfor

Svakoj stambenoj jedinici kompleksa Panorama Erdoglija obezbeđeno je obilje prirodne svetlosti sa dobrom toplotnom i zvučnom izolacijom. Dobro osmišljen raspored prostorija i kvalitetni materijali u završnoj obradi su standardna karakteristika svih stanova u kompleksu Panorama Erdoglija, i odlična podloga za davanje ličnog pečata stanara prilikom uređivanja enterijera.

Kompleks Panorama Erdoglija zadovoljava najviše standarde gradnje, što doprinosi njegovom dugotrajnom kvalitetu i besprekornom komforu. Svi objekti imaju armirano-betonsku konstrukciju koja se sastoji od punih armirano betonskih ploča, armirano betonskih zidova, stepeništa i liftovskih jezgara koji nose težinu celog objekta. Pregradni zidovi između stanova su debljine 20 cm od armiranog betona ili silikatnih blokova koji garantuju dobru zvučnu izolaciju. Pregradni zidovi unutar stanova su zidani od giter bloka debljine 12cm, dok su fasadni zidovi zidani energetskim-klima blokom debljine 20cm.

U gradnji stambeno poslovnog kompleksa Panorama Erdoglija korišćeni su najkvalitetniji materijali, a svaka stambea jedinica je pozicionirana tako da ima dovoljno dnevnog svetla. Savršen sistem termo izolacije kamenom vunom d=10cm smanjuje mesečne troškove u sezoni na minimum, čime se postiže visoka energetska efikasnost i očuvanje životne sredine. Svaka zgrada poseduje Energetski Pasoš B kategorije, koji obezbeđuje minimalne gubitke toplotne energije i vlasnicima stanova omogućava veliku uštedu, komfor i dugovečnost stanova.

Pomažemo kupcima da pronađu dom iz snova.

Kontaktirajte našeg prodajnog savetnika za sve informacije o ceni nekretnina za koje ste zainteresovani.