Erdoglija – Lamela 3

Grading vam predstavlja još jedan kvalitetan i funkcionalan objekat u najlepšem delu Kragujevca.

Dom iz snova, po vašoj meri

DIREKTNA PRODAJA STANOVA

060 4 034 034

  Hvala na upitu, neko od naših prodajnih saradnika će vas uskoro kontaktirati!

  Za više informacija pozovite: 060 4 034 034

  III FAZA PROJEKTA

  Treća faza radova na projektu Panorama Erdoglija podrazumeva izgradnju novog stambenog objekta:
  Lamele 3, sa 53 stana i podzemnom garažom.

  Katalog - Lamela 3 Preuzmite PDF

  Stanovi Lamela 3

  GARSONJERE (1)
  Tip 1 / Garsonjera
  Detalji
  JEDNOIPOSOBAN (1)
  Tip 2 / Jednoiposoban
  Detalji
  DVOSOBAN (1)
  Tip 3 / Dvosoban
  Detalji
  TROSOBAN (3)
  Tip 4 / Trosoban
  Detalji
  Tip 5 / Trosoban
  Detalji
  Tip 6 / Trosoban
  Detalji
  ČETVOROSOBAN (1)
  Tip 7 / Četvorosoban
  Detalji

  Kada razmišljamo o svojoj budućnosti u kupovini stana, svi idemo do najsitnijih detalja. Želimo vrhunski dizajniran prostor, koji savršeno zadovoljava kriterijume svih ukućana. Grading ima zadovoljstvo da vam predstavi stambenu zgradu na jednoj od najlepših lokacija u Kragujevcu, gde ćete svakodnevno da uživate u lepom ambijentu, i svim vrhunskom kvalitetu.

  Lamela 3 ima u ponudi razne strukture stanova, od garsonjera do četvorosobnih jedinica. Kvadratura stanova se kreće od 26m2, 38m2, 48m2, 57 m2, 62m2, 66m2, do 83m2.

  Ukoliko vam je potreban veći stan, postoji mogućnost spajanja više stanova tokom izgradnje i dostizanje kvadrature od preko 100m2.

  Lamela 3 je nastala iz želje da obezbedimo siguran stambeni objekat u kom se odvija spokojan i lagodan život. Bezbedonosni sistemi i najnovije tehnologije u stanovima i zgradama ugrađeni su da spreče neželjene situacije.

  Stanovi u Lameli 3 su koncipirani kao savremeni, izuzetno funkcionalni i prostrani dnevni boravci, sa zasebnim spavaćim blokovima koji lični pečat stanara. Kupcima je omogućeno rešavanje pitanja uređenja enterijera u saradnji sa našim arhitektama.

  Zgrada ima dva lifta, izdvojeno stepenište, podrumski deo i prostorije za regulisanje pritiska. Svi stanovi su zvučno, hidro i termo izolovani.

  Grejanje u stanovima je centralno, preko gradske toplane, a radijatori imaju termoregulatore, što omogućava kontrolu potrošnje i krajnjih troškova.

  Ulazna vrata imaju sigurnosne brave i akustično su izolovana. Sva spoljna stolarija je nemačke proizvodnje, sa čeličnim nosačima i Premium staklima.

  Sistem video nadzora pokriva ulazni hol, garažu, liftove i dvorište 24 časa. Svaki stan poseduje interfon.

  Kupatila su opremljena sanitarnom opremom, zidnim centrifugalnim ventilatorima i blokatorima mirisa. Sanitarije proizvodi Kolo, a tuševe i lavaboe Rosan.

  Pomažemo kupcima da pronađu dom iz snova.

  Kontaktirajte našeg prodajnog savetnika za sve informacije o ceni nekretnina za koje ste zainteresovani.