Projekat: Erdoglija3


 


Stambeno poslovni objekat Erdoglija 3
Obilićeva 10, Kragujevac

Status:

 • Završeni parketarski radovi
 • Završeni molerski radovi
 • Objekat je priključen na kompletnu infrastrukturu ( elektro mreža , vodovodna i kanalizaciona mreža , toplovod , kablovska mreža...)
 • U toku je uređenje partera oko objekata i prilaznih rampi


Prodaja stanova +381 64 8250-300

 

Katalog stanova (PDF)


 • Vlasnik: Grading d.o.o
 • Namena: Stambeni objekat
 • Spratnost : Po+Pr+6s+Pk
 • Datum početka radova: 07.07.2016. godine
 • Datum završetka radova: 29.11.2017. godine
 • Ukupna bruto površina objekta: 6.018 m2

ARHITEKTONSKA FORMA I FUNKCIJA OBJEKTA

Grading nastavlja sa izgradnjom objekata i stanova u Kragujevcu. Nakon završene zgrade kod Ysolitera i završetka 1.faze ,na datoj lokaciji predviđena je izgradnja kompletnog bloka tačnije 2. i 3. faze.

Na lokaciji Obilićeva 10 je projektovan Viseporodični stambeni objekat spratnosti Po+Pr+6S+Pk. Gabarit objekta je nepravilnog oblika, bruto površine tipskog sprata 630 m2 .Objekat sadrzi dve funkcionalne celine:

  Podrumski deo je projektovan u funkciji garaže sa jednom ulazno/izlaznom rampom širine 5,0m. Osim parkiranja isprojektovan je i prostor namenjen ostavama za stanare U prizemlju će takođe biti obezbeđeno parkiranje. Stambeni deo je projektovan u svim višim etazama. Stambeni deo je projektovan tako da sprat sadrži dve garsonjere, pet dvosobnih i tri trosobna stana na svakoj etazi.

OBRADA I OPREMA OBJEKTA

OBRADA

 • Unutrasnji zidovi između stanova su od armiranog betona d=20cm, giter blokova d=20cm i sendvič zida d=9cm+2cm+9cm ( giter blok+azmafon+giter blok). Zidovi unutar stana zidani su od giter bloka d=12cm. Zidovi se malterisu malterom d=2cm. Gletuju se i boje se poludisperzivnom bojom sa svim potrebnim predradnjama ( Zaštita kritičnih mesta u zidovim od pojave prslina ). U sanitarnim prostorijama zidovi se oblazu keramickim plocicama 1. klase u punoj visini. Zidovi u kuhinjama se oblazu keramickim plocicama od poda do visine 1.50m.
 • Fasadni zidovi su od armiranog betona d=20cm i giter blokova d=20cm. Preko AB. zidova se postavlja kamena vuna i stiropor d=12 cm kao termoizolacija, a zatim se na celoj površini fasade nanosi silikatno silikonska fasada.
 • Plafon Medjuspratna tavanica od armiranog betona d=20 cm obradjena je malterisanjem debljine 2 cm, gletovanjem i bojenjem poludisperzivnom bojom sa svim potrebnim predradnjama .
 • Podovi U svim prostorijama i komunikacijama projektovani su podovi po principu "plivajuceg" poda na sloju termoizolacionog materijala i odgovarajucih slojeva hidroizolacije. Podovi ulaza i zajedničkih prostorija na višim etazama su od keramickih plocica, dok su u stambenom prostoru podovi od keramickih plocica i laminatnog parketa.
 • Termoizolacija Fasadna termoizolacije je od kamene vune i stiropora d=12cm . Na prvom spratu je izolacija stanova d= 10 + 5=15cm.Na plafonu potkrovlja je projektovana termoizolacija od kamene vune marke d= 30cm, dok je na plafonu prizemlja projektovana ista termoizolacija d=10cm.
 • Hidroizolacija U objektu je projektovana hidroizolacija koja svojim tehnickim karakteristikama omogucava zastitu od: prodora vlage i vode u objekat, odnosno izolacije odcedne, kapilarne i vode pod pritiskom. U kupatilima i na terasama se izvodi dupla hidroizolacija ( na betonu+na ravnajućem sloju). Oko podruma objekta je postavljena drenaža.
 • Zvucna izolacija Međuspratne konstrukcije su obložene tvrdopresovanom kamenom vunom d=2cm + azmafonom d=1cm .

OPREMA

 • Lift. Objekat poseduje dva bešumna putnička lifta na električni pogon, nosivosti Q=630kg.
 • Grejanje. Grejanje je centralno, priključeno na gradsku toplanu. Svaki stan poseduje kalorimetar i termoglave na radijatorima,tako da je omogućena potpuna kontrola troškova.
 • Unutrašnja vrata. Okvir vrata je od čamovog masivnog drveta. Krilo je od drvenog okvira, duplo šperovano a ispuna je od natron saca. Vrata su obložena medijapanom u beloj boji.
 • Ulazna vrata u stanove Ram vrata je izradjen od drveta. Krila vrata cine: ispuna od iverice d=44m, obložena medijapanom d=6mm furnirana u hrastovim furnirom . Krilo vrata poseduje dve dihtung gume, iza okvira vrata se nalazi azmafon tako da vrata ispunjavaju sve zahteve vezane za akustiku. U kostur vrata se ugradjuje mehanizam sa bravom, zatvarač sa 5 tačaka zaključavanja, 4 šarke, ukrasno-zaštitni prihvatnici, aluminijumska ručica i kontrolno oko.
 • Prozori Jednokrilni fasadni prozor se izradjuje od plastičnih profila sa čeličnim nosačima po sistemu proizvođača u beloj boji. Prozor je zastakljen troslojnim niskoemisionim staklom staklom d=4+12+4+12+4mm i otvara se oko horizontalne i vertikalne ose. U sve prozore se ugrađuje dihtung traka od neoprenske gume po celom obimu.
 • Vrata Jednokrilna balkonska vrata se rade od plastičnih profila sa čeličnim nosačima po sistemu proizvođača u beloj boji. Vrata su zastakljena troslojnim niskoemisionim staklom d=4+12+4+12+4. Vrata se otvaraju oko horizontalne i vertikalne ose.
 • Video nadzor :Sistemom video nadzora omogućena je 24 časovna kontrola ulaznih holova, garaže, liftova i spoljnog dvorišta objekata . Svaki stan poseduje interfonski uređaj.Tipski stanovi

Stan tip 1 - Trosoban stan 69,49m2

Stan tip 2 - Trosoban stan 61,862

Stan tip 3 - Dvosoban stan 45,97m2

Stan tip 4 - Dvosoban stan 45,96m2

Stan tip 5 - Trosoban stan 59,422

Stan tip 6 - Dvosoban stan 44,51m2

Stan tip 7 - Garsonjera 29,79m2

Stan tip 8 - Dvosoban stan 41,90m2

Stan tip 9 - Dvosoban stan 42,76m2

Stan tip 10 - Garsonjera 30,60m2

Stan tip A - Četvorosoban stan 79,802

PDF: Katalog stanova
Stan tip 1

Trosoban stan 69,49m2


Stan tip 2

Trosoban stan 61,86m2


Stan tip 3

Dvosoban stan 45,97m2


Stan tip 4

Dvosoban stan 45,96m2


Stan tip 5

Trosoban stan 59,42m2


Stan tip 6

Dvosoban stan 44,51m2


Stan tip 7

Garsonjera 29,79m2


Stan tip 8

Dvosoban stan 41,90m2


Stan tip 9

Dvosoban stan 42,76m2


Stan tip 10

Garsonjera 30,60m2


Stan tip A

Četvorosoban stan 79,80m2


Sa gradilišta

 
 Nazad: Prodaja