Jagodina, ulica 1. februar 2018-02-26T02:35:49+00:00

Project Description

Višeporodični stambeni objekat u ulici 1 februar, Jagodina

ARHITEKTONSKA FORMA I FUNKCIJA OBJEKTA

Na lokaciji je projektovan Viseporodicni stambeno  objekat spratnosti Po+Pr+4S. Gabarit objekta je pravugaonog oblika  gabarita prizemlja 10.20mx36.20m, sa erkerima i terasama na visim etazama van tog gabarita i sa podrumom  pravugaonog oblika  dimenzija 9,20mx36,20m.

Objekat je slobodno stojeci, orijentisan ka pristupnoj ulici.

  • podrumski deo je projektovan na podzemnoj etazi sa ukupno 1 stanarskih ostava, jednom tehnickom  prostorijom – podstanicom, prostorijom za instalaciju lifta i 10 zasebnih garaza.
  • stambeni deo  je projektovan je na visim etazama. Stambeni deo je projektovan tako da sadrzi cetiri dvosobna stana i dva trosoban stan na svakoj etazi. Dvosobni stanovi sadrze: hodnik, sobu, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i terasu, dok trosobni stanovi sadrze: hodnik, dve sobe, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i terasu.

Svetla visina objekta varira u zavisnosti od nivoa i namene prostorija i ona iznosi:
-2.70m u podrumu i 2.60m u stambenom prostoru.

Ukupna bruto povrsina objekta iznosi 2.221,54m2

KONSTRUKTIVNI SISTEM

Objekat je projektovan kao zidana konstrukcija sa armirano betonskim stubovima i lakom polumontaznom tavanicom LMT .Temeljna ploca je puna armirano betonska ploca d=50,0cm.
Zidani zidovi u podrumskom delu su od betonskih blokova d=25,0cm u cementnom malteru, a zidovi u ostalim etazama zidani su od  klima blokova d=25,0cm u produznom malteru.
Fasadni zidovi su oblozeni stiroporom d=10,0cm lepkom ,mrezicom i zavrsnom akrilnom fasadom.

Detalji projekta

MESTO

Jagodina

INVESTITOR

Gradicool

UKUPNA POVRŠINA OBJEKTA

2220 m2

STATUS

Dobijena upotrebna dozvola, svi stanovi su prodati i useljeni

Galerija projekta

Pogledajte ostale reference