Prodaja: Erdoglija


 
Stambeno poslovni objekat Erdoglija
Kragujevac, ugao Obilićeve i Voje Radića

 

Početak radova 02.03.2015.godine

Završena je izgradnja Objekta i uređenje partera
u ugovorenom roku 20.04.2016.godine .
Useljeno je 35 stanova.


PDF: Katalog stanova

ARHITEKTONSKA FORMA I FUNKCIJA OBJEKTA

Izvodom iz plana data je mogucnost izgradnje višeporodičnih stambenih objekta čija je dominantna namena stanovanje. Na datoj lokaciji predviđena je izgradnja kompletnog bloka u tri faze. Pored stambenog objekta postoje objekti slicnih gabarita i spratnosti.
Na lokaciji je projektovan Viseporodicni stambeni objekat spratnosti Po+Pr+6S+Pk. Gabarit objekta je pravugaonog oblika bruto površine prizemlja 315 m2 , a na visim etazama sa erkerima i terasama  ukupna bruto površina iznosi 330 m2.

Objekat sadrzi dve funkcionalne celine:

 • Podrumski deo je projektovan na podzemnoj etazi kao garaža u fazi 1 sa jednom ulazno/izlaznom rampom. Podzemna etaža sadrži 10 parking mesta. Osim parkiranja isprojektovan je i proctor namenjen toplotnoj podstanici, kao i blok sa ostavom...
 • Stambeni deo je projektovan u prizemlju i svim višim etazama. Stambeni deo je projektovan tako da sprat sadrži jednu garsonjeru, dva dvosobna stana i dva trosobna stana na svakoj etazi. Garsonjere sadrze hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i terasu. Dvosobni stanovi sadrze: hodnik, sobu, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i terasu, dok trosobni stanovi sadrze: hodnik, dve sobe, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i terasu. Organizacija prostora u potkrovlju i prizemlju se minimalno razlikuju od tipskog sprata.

OBRADA I OPREMA OBJEKTA

OBRADA

 • Unutrasnji zidovisu od armiranog betona, giter blokova d=20cm i supljeg bloka d=12cm. Zidovi se malterisu malterom d=2cm. Gletuju se i boje se posnom bojom sa svim potrebnim predradnjama. U sanitarnim prostorijama zidovi se oblazu glaziranim keramickim plocicama u punoj visini. Zidovi u kuhinjama se oblazu keramickim plocicama od posda do visine 1.50m.
 • Fasadni zidovi su od armiranog betona d=20cm i giter blokova d=20cm. Preko a.b. zidova se postavlja kamena vuna i stiropor d=12 cm kao termoizolacija, a zatim se na celoj površini fasade nanosi fasada Rofix "Si Si putz".
 • Plafon Medjuspratna tavanica od armiranog betona obradjena je malterisanjem debljine 2 cm, gletovanjem i bojenjem posnom bojom.
 • Podovi U svim prostorijama i komunikacijama projektovani su podovi po principu "plivajuceg" poda na sloju termoizolacionog materijala i odgovarajucih slojeva hidroizolacije. Podovi ulaza i zajedničkih prostorija na višim etazama su od keramickih plocica, dok su u stambenom prostoru podovi od keramickih plocica i laminatnog parketa.
 • Termoizolacija U prizemlju i visim etazama podna termoizolacija je tvrdopresovana kamena vuna marke "Ursa" tip "Tango" debljine 3cm. Na plafonu potkrovlja je projektovana termoizolacija od kamene vune marke "Ursa", debljine 15cm, dok je na plafonu podruma projektovana ista termoizolacija ali debljine 8cm.
 • Hidroizolacija U objektu je projektovana hidroizolacija koja svojim tehnickim karakteristikama omogucava zastitu od: prodora vlage i vode u objekat, odnosno izolacije odcedne, kapilarne i vode pod pritiskom.
 • Zvučna izolacija Međuspratne konstrukcije su obložene Azmafonom d=1cm ,okno lifta je takođe obloženo zvučnom izolacijom d=1cm.

OPREMA

 • Lift. Objekat poseduje dva bešumna putnička lifta na električni pogon , nosivosti Q=630kg.
 • Grejanje.  Grejanje je centralno , priključeno na gradsku toplanu. Svaki stan poseduje kalorimetar i termoglave na radijatorima,tako da je omogućena potpuna kontrola troškova.
 • Unutrasnja vrata. Okvir vrata je od čamovog masivnog drveta. Krilo je od drvenog okvira, duplo šperovano a ispuna je od natron saca.
 • Ulazna vrata u stanove Ram vrata je izradjen od drveta. Krila vrata cine: kostur od aluminjumskog profila, zaštitni lim, zvucna i termicka izolacija i sper oplata sa obe strane. U kostur vrata se ugradjuje mehanizam sa bravom, šarke, ukrasno-zaštitni limovi, rukohvat i kontrolno oko.
 • Prozori Jednokrilni fasadni prozor se izradjuje od plastičnih profila sa čeličnim nosačima po sistemu proizvođača u beloj boji. Prozor je zastakljen termopan staklom d=4+12+4 i otvara se oko horizontalne i vertikalne ose. U sve prozore se ugrađuje dihtung traku od neoprenske gume po celom obimu.
 • Vrata Jednokrilna balkonska vrata se rade od plastičnih profila sa čeličnim nosačima po sistemu proizvođača u beloj boji. Vrata su zastakljena termoreflektujućim staklom d=4+12+4. Vrata se otvaraju oko horizontalne i vertikalne ose.

Stan tip 1

Stan tip 2

Stan tip 3

Stan tip 4

Stan tip 5

 

 

 

 

 

Stan tip A

Stan tip B


Slike sa gradilišta

 

Nazad: Prodaja