Galerija 2018-03-28T10:33:26+00:00

Galerija useljenih stanova

U 2016.godini u Kragujevcu smo uselili 40 stanova u stambenom objektu “Šljiva” u okviru Erdoglije.

U 2017. useljeno je novih 70 stanova u prepoznatljivoj zgradi “Grožđe”.

Stanovi su završeni u ugovorenom roku, svi kupci su dobili ključeve stanova u propisanom terminu i mogli su da otpočnu sa sledećim “težim korakom”, odnosno opremanjem stana.

U toku izgradnje smo izlazili u susret kupcima koji su kaparisali svoje stanove na vreme, tako da smo pregrađivali stanove i izvodili završne radove prema njihovim željama.

Možda će Vam baš neki od ovih predloga stvoriti novu ideju za sređivanje Vašeg stana u novom objektu koji trenutno gradimo, u Obilićevoj 7.

Početak radova : 15.01.2018. godine
Završetak radova : 08.11.2018. godine

Garsonjera

Garsonjere znaju da budu poput malog remek dela kada se u malu kvadraturu spakuje sve neophodno za život, i pritom ostane još slobodnog prostora. U narednim fotografijama možete primetiti kako je iskorišćen svaki m2 ove divne garsonjere.

Dvosoban stan

Veoma zanimljiv raspored prostorija čini ovaj tip stana pogodnim za mlade bračne parove koji planiraju proširenje porodice. Pored prostrane dnevne sobe, koja sa trpezarijom i kuhinjom čini jednu celinu, nalazi se i komforna spavaća soba kao i kupatilo.

Trosoban stan

Odličan raspored prostorija čini ovaj stan pogodnim za porodice sa više članova.

Po zahtevu kupca kuhinja može biti potpuno ili delimično nezavisna.

Takođe kod većih stanova su diskretno razdvojeni dnevni i spavaći deo , koji omogućuje svakom članu porodice mogućnost odmora i relaksacije.

Četvorosoban stan

Funkcionalno organizovan raspored prostorija daje ovim stanovima izvanrednu notu modernog životnog ambijenta.

Ovi veoma komforni stanovi najpre će zadovoljiti porodice sa više članova , takođe i one koje vole visoki komoditet.

Kupcima je omogućeno da prema svom načinu života dobiju još dodatnih prostorija (špajz, vešernica, garderober…) u saradnji sa našim arhitektama.

Trosoban stan tip 2

Ovaj komforan stan idealan je za porodice sa više članova. Prostrane spavaće sobe pružaju nezavisnost svakom članu porodice.

Velika dnevna soba je idealna za svakodnevno okupljanje porodice i predstavlja mesto gde ćemo ugotiti prijatelje i rodbinu.

Pogledajte ostale reference