Galerija 2018-09-13T13:49:19+00:00

Galerija useljenih stanova

Predstavljamo Vam fotografije enterijera useljenih stanova u zgradi Grožđe. Takođe možete pogledati i kako izgleda okruženje oko same zgrade,ulazni delovi kao i par detalja u hodnicima zgrade.

Video snimkom smo pokušali da prikažemo širu sliku tako da na jednom mestu možete videti svih 180 izgrađenih stanova.

Nastavljamo da gradimo i radimo u skladu sa našom vizijom, da je Grading – Vaš partner za sigurnu budućnost.

Stanovi u ovoj zgradi  su osmišljeni da odgovaraju svim generacijama i životnim stilovima. Odlikuje ih izuzetna funkcionalnost sa optimalnim odnosom kvadrature u odnosu na broj spavaćih soba, kao i osećaj udobnosti i privatnosti.

Stanovi su projektovani sa otvorenim i dominantim dnevnim zonama koja nude raznolika enterijerska rešenja. Pogledajte kako su naši kupci uz malo mašte i puno kreativnosti stanove pretvorili u moderne porodične domove.

Četvoroiposoban stan

Velika dnevna soba predstavlja široko i udobno mesto za okupljanje i zajedničke trenutke koji čine toplinu doma, dok istovremeno tri velike spavaće sobe omogućavaju nezavisnost svakom članu porodice.

Vrhunski materijali gradnje i završne obrade vidljivi su na svakom koraku. Ukoliko ipak želite sami da učestvujete u osmišljavanju svog prostora, postoji mogućnost izbora materijala u okviru definisanog standarda završnih radova i opreme kao i mogućnost ugrađivanja najluksuznije opreme iz asortimana dobavljača uz doplatu razlike u ceni.

Trosoban stan – tip 1

Raspored prostorija i dizajn enterijera osmišljen je  sa ciljem postizanja što veće funkcionalnosti i udobnosti za buduće stanare.

Od trenutka kada uđete u ovaj ugodan i prostrani stan, primetićete da je velika pažnja posvećena svakom detalju.

Troiposoban stan

Veoma dobro organizovan prostor obezbeđuje vam pogodnosti razdvojenog dnevnog i spavaćeg boravka.

Ova struktura prostorija je ekonomična i praktična pošto obezbeđuje dobre uslove za aktivno funkcionisanje kao i za odmor. Ovo je pravi primer otovorenog prostora koji odaje utisak sklada i estetike.

Dvosoban stan

Kvaliteti stana ove strukture odgovaraju najvećem broju zahteva savremenog gradskog života.

Dnevna soba sa trpezarijom čini jednu prostranu celinu, dok kuhinja može biti zasebna ili odvojena šankom po vašoj želji i potrebama.

Trosoban stan – tip 2

Odlično organizovan raspored prostorija i dobra osvetljenost daju ovom stanu šarm modernog životnog ambijenta.

Dnevnu zonu čine dnevni boravak i trpezarija , a njen urbani karakter najviše definiše dugačak zid odrađen u posebnoj tehnici sa izraženom teksturom.

Garsonjera

Garsonjere znaju da budu poput malog remek dela kada se u malu kvadraturu spakuje sve neophodno za život, i pritom ostane još slobodnog prostora. U narednim fotografijama možete primetiti kako je iskorišćen svaki m2 ove divne garsonjere.

Dvosoban stan

Veoma zanimljiv raspored prostorija čini ovaj tip stana pogodnim za mlade bračne parove koji planiraju proširenje porodice. Pored prostrane dnevne sobe, koja sa trpezarijom i kuhinjom čini jednu celinu, nalazi se i komforna spavaća soba kao i kupatilo.

Trosoban stan

Odličan raspored prostorija čini ovaj stan pogodnim za porodice sa više članova.

Po zahtevu kupca kuhinja može biti potpuno ili delimično nezavisna.

Takođe kod većih stanova su diskretno razdvojeni dnevni i spavaći deo , koji omogućuje svakom članu porodice mogućnost odmora i relaksacije.

Četvorosoban stan

Funkcionalno organizovan raspored prostorija daje ovim stanovima izvanrednu notu modernog životnog ambijenta.

Ovi veoma komforni stanovi najpre će zadovoljiti porodice sa više članova , takođe i one koje vole visoki komoditet.

Kupcima je omogućeno da prema svom načinu života dobiju još dodatnih prostorija (špajz, vešernica, garderober…) u saradnji sa našim arhitektama.

Trosoban stan tip 2

Ovaj komforan stan idealan je za porodice sa više članova. Prostrane spavaće sobe pružaju nezavisnost svakom članu porodice.

Velika dnevna soba je idealna za svakodnevno okupljanje porodice i predstavlja mesto gde ćemo ugotiti prijatelje i rodbinu.

Pogledajte ostale reference

Sertifikat Excellent SME